maanantai 16. tammikuuta 2012

BMW:n takalokasuojan maalaus

Tuli tehtyä viime syksynä tällänen BMW:n takalokasuoja joka oli aika haastava, koska matkanvarrella sattui ja tapahtui. Kun ensimmäisen kerran olin saanut lokasuojan pohjamaalauskuntoon luokkalaiseni naarmutti sitä vahingossa. Seuraavalla kerralla olin pohjamaalannut sen, mutta pohja petti ja maali halkesi. Kolmannella kerralla olin juuri viemässä sen pintamaalattavaksi kunnes menin ja pudotin sen lattialle. No onneksi tuli vain pienet kolhut ja ja pari naarmua ja sen korjauksessa kesti pari minuuttia ja homma taas hoidossa.
Väriksi piti ensin tulla kromiväri, mutta opettajani joka maalasi loppujenlopuksi tämän, päätti sitten käyttää säihkyviä värejä ja vähän jokaista sorttia. Värejähän tuli loppujenlopuksi 4 erilaista: sininen , kultainen, punainen ja hopea. Lopputulos oli mielestäni todella hyvä aatellen siihen miten vähän olin siihen mennessä tehnyt töitä. Mutta hyvähän siitä tuli kun pohjustukset olivat kunnossa ja hyvin tehty.
Kyseinen työ meni koulun seinälle näytille.


















4 kommenttia:

  1. Tuon harjoituksen suunnitelma hivenen muuttui mutta hienosti tehdyt pohjat pelastivat lopputuloksen Upeat pohjatyöt

    VastaaPoista
  2. Niitä pohjia oli kyllä rankka tehdä ku se pissi koko ajan silmään se työ. Mutta ei se sitä mutaanka jäädä makaan jos kaatuu.

    VastaaPoista